Postkasse stickers - Bare en dille?

Og er det kun her i Danmark vi synes det er smart at udsmykke postkassen?

I Danmark er det udbredt at anvende foliestickers på postkasser. Disse klistermærker kan omfatte husnumre, navne eller andre personlige detaljer. Et postkasseklistermærke giver mulighed for at tilføje personlighed og farve til ens postkasse, samtidig med at det sikrer overholdelse af de nødvendige standarder.

I andre europæiske lande, såsom Tyskland, Holland og Sverige, er det også almindeligt at se postkasser dekoreret med farverige foliestickers. Ligeledes har lande som USA og England tradition for at pryde deres postkasser med navne, selvom det ikke altid er med foliestickers.

Mange lande dekorerer også deres postkasser, men sjældent med folie. I stedet males der direkte på postkassen, hvilket kan være meget smukt, hvis man har talentet, men ofte er det mere enkelt og udført af praktiske årsager.

Det er dog fælles for alle postkasser, at postbuddet kan finde det korrekte leveringssted. Derfor skal man sørge for, at alle familiemedlemmernes navne står på postkassen, sammen med et klart og tydeligt husnummer.

Hos Flottepostkasser mener vi naturligvis, at det er sjovere og mere attraktivt at have et postkassedesign i folie, hvilket garanterer et perfekt resultat i mange år fremover. Uanset om du er til tændstikmænd, robotter eller ugler på din postkasse, er vi overbeviste om, at foliedekorationer er her for at blive i lang tid.Lidt om folie og kvalitet
Kan jeg ikke bare sætte en Dymo tekst på postkassen?